'T GOUDHAANTJE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1236 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Goudhaantje. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 21:14 Het eten is heerlijk, maar er werd geadverteerd met een bezorgtijd van 20 minuten.. iets wat duidelijk niet waar was. Jammer.
21 jul 2024 om 20:44 Altijd goed.
18 jul 2024 om 19:20 Fijne tent, goed en lekker eten, vriendelijke en snelle bezorging.
12 jul 2024 om 9:33 Het eten was zoals gewoonlijk heel lekker en het enige minpunt, de trage bezorging, was deze keer ook absoluut niet aan de orde, chapeau!!
29 jun 2024 om 12:32 Als altijd weer heerlijk gegeten, snelle vriendelijke bezorging. Dikke aanrader!
20 jun 2024 om 21:56 Altijd geweldig! Voor iedereen wat lekkers of je nou een shoarma, pizza of frietjes wil dat is ideaal. En alles is top! Nog geen slecht eten gehad echt heerlijk! Ook bezorging vriendelijk en netjes!
16 jun 2024 om 21:54 Vandaag hebben we een bestelling geplaatst voor 8 hongerige jongens die op zondag werken. Je hebt alles gebracht met een uur en twintig minuten vertraging. je hebt zelfs de drankjes door elkaar gehaald, het moest 6 cola en fanta zijn en 1 cola 0. En
11 jun 2024 om 20:31 Czekam na zamówienie już ponad 2godz i dalej nie ma masakra jakaś
7 jun 2024 om 20:48 ALTIJD GOED
2 jun 2024 om 22:42 Duurde 2 uur voordat het eten bezorgd was. En toen we aan het eten waren vond ik ook nog een haar in mijn eten…
21 mei 2024 om 8:24 Netjes op tijd bezorgd en eten wás goed
19 mei 2024 om 3:54 Wat een bagger tent, gelukkig geld terug gekregen van thuisbezorgd. Vaste klant kwijt.